MUSC · La música en las sociedades contemporáneas

  • català
  • español
  • english

Publicaciones

 

  • Col·loquis del flabiol

    Cada any, des del 2000 i en el marc de la Festa del Flabiol que s’hi celebra des de 1985, la vila selvatana d’Arbúcies convoca i acull els Col·loquis del Flabiol. Es tracta d’unes sessions d’intercanvi de coneixements sobre els flabiols i els flabiolaires i, en general, sobre el grup instrumental individual vent-i-percussió. S’hi han presentat publicacions i enregistraments; treballs de camp sobre els instruments, els músics i llurs ocasions d’actuació; estudis sobre iconografia i altra documentació històrica; materials per a l’aprenentatge; i una mostra molt completa de les flautes-amb-tambor de tot el món. Les aportacions es deuen a intèrprets, estudiosos, lutiers i docents, molts d’ells especialistes reconeguts.

    L’Ajuntament de la Vila d’Arbúcies, desitjant-ne la difusió, publica les comunicacions presentades als Col·loquis en la revista anyal que porta el mateix nom. En virtut dels acords signats amb la UAB, té el goig d’oferir-les també a través de les pàgines web del MUSC.


    Comissió científica: Dr. Jaume Ayats (UAB), Dr. Francesc Cortès (UAB), Dr. Jaume Escandell (OCB), Dr. Gianni Ginesi (ESMUC), Dr. Joaquim Rabaseda (ESMUC), Dr. Karlos Sánchez Ekiza (EHU-UPV).

 

 

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Líneas de investigación · Miembros · Actividades ·