MUSC · La música en las sociedades contemporáneas

  • català
  • español
  • english

Actividades

19/06/14

Biblioteca de Catalunya

19:30h

Gratuït

página web Enlace

dirección electrònica Formulario de contacto

 

 

Presentació del llibre "Impressions incoherents de la meva vida frívola a Barcelona", d'Eduard Toldrà

Quaderns Crema presentarà el proper dijous 19 de juny, a les 19.30 h, a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya, el llibre Impressions incoherents de la meva vida frívola a Barcelona (Total, res!). Un dietari d'Eduard Toldrà.

Editat per Francesc Cortès i Mercè Comas, el volum que publica Quaderns Crema és una passejada amena i divertida per la Barcelona de principis del segle XX, on el jove Eduard Toldrà explica el seu dia a dia en un estil popular i efectiu.

Les Impressions incoherents són el diari personal d’un jove músic, iniciat quan el músic tenia catorze anys, moment en què va decidir fer de la música el centre de la seva vida. Sincer i esforçat, hi dibuixa amb precisió la voluntat ferma d’esdevenir un músic professional, amb tots els afanys i sacrificis que aquesta dedicació li pogués comportar. Qui sap si per això prevalen al text una extraordinària força de voluntat i una gran determinació, dedicades a dominar la indolència i la rauxa pròpies de l’adolescent per tal de convertir-se en un músic seriós. A més d’un excepcional testimoni personal i vital, aquest dietari és un retrat únic de la vida musical barcelonina a començaments del segle XX.

Presentarà l'acte Benet Casablancas, compositor i musicòleg i hi intervindran Narcisa Toldrà, filla del compositor, Mercè Comas i Francesc Cortès, curadors de l'edició.

 

Imágenes

 

arriba

Información relacionada

 

Miembros del grupo relacionados
arriba

Contacto

Para cualquier consulta, podéis contactar con los responsables de la actividad en la dirección info@musc.cat o bién mediante el siguiente formulario.

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Líneas de investigación · Miembros · Actividades ·