MUSC · La música en les societats contemporànies

  • català
  • español
  • english

Activitats

13/03/13

Sala Noble de la Casa del Gremi de Velers (Seu del Col·legi de l’Art Major de la Seda – C/ Sant Pere Més Alt, 1 de Barcelona)

19h

pàgina web Enllaç

adreça electrònica Formulari de contacte

 

 

Presentació del llibre "Pau Casals i Joaquim Pena. Passió per la música i pel país. Correspondència"

L'Editorial Mediterrània i la Fundació Pau Casals es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre Pau Casals i Joaquim Pena. Passió per la música i pel país. Correspondència que presenta l’epistolari entre Pau Casals i Joaquim Pena des del juliol de 1920 fins a finals del 1940.

La presentació anirà a càrrec de Narcís Serra, President de la Comissió Executiva de la Fundació Pau Casals, Mònica Estruch, directora de l’Editorial Mediterrània i els autors del llibre, Anna Dalmau, Anna Mora i Francesc Cortès.

L’acte tindrà lloc el dimecres 13 de març, a les set de la tarda, a la Sala Noble de la Casa del Gremi de Velers (Seu del Col·legi de l’Art Major de la Seda – c. Sant Pere Més Alt, 1 de Barcelona). Anirà acompanyat per una audició a càrrec del Grupcello.cat sota la direcció d’Anna Mora. S'iniciarà amb la interpretació de la Sarabanda de la 6a Suite de J. S. Bach i Kol Nidrei de Max Bruch, amb Mariona Camats com a solista. Es clourà amb Parsifal de Richard Wagner i Sant Martí del Canigó de Pau Casals.

Per més informació:

Tel. 902 105 464 (ext.2)

fundacio@paucasals.org

www.paucasals.org

 

Documents

 

dalt de la pàgina

Informació relacionada

 

Membres del grup relacionats
dalt de la pàgina

Contacte

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb els responsables de l'activitat a l'adreça info@musc.cat o bé mitjançant el següent formulari.

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Línies de recerca · Membres · Activitats ·