MUSC · La música en les societats contemporànies

  • català
  • español
  • english

Activitats

11/05/11

Escola Superior de Música de Catalunya, Aula de cor (C/ Padilla, 155, Barcelona)

12:30

adreça electrònica Formulari de contacte

Presentació a Barcelona del llibre "Cantadors del Pallars"

El llibre Cantadors del Pallars. Cants religiosos de tradició oral al Pirineu s’incriu dins la línia de recerca «Cants orals de la Mediterrània» del grup de recerca Les músiques en les societats contemporànies (MUSC). Fruit d’un estudi de quatre anys al Pirineu Català, la monografia ens convida a conèixer la pràctica dels cants religiosos de tradició oral, la figura del cantador i l’entramat de gènere, d’edat i de condició social que el cant feia emergir. A partir de la memòria oral i d’enregistraments antics observem com sis o set dècades enrere, el fet de cantar organitzava i feia sentir la vida social. I els cants, més enllà del ritual i del significat religiós, despertaven l’emoció de molta gent.

Us esperem a tots en la presentació del llibre a l'Escola Superior de Música de Catalunya el proper dimecres 11 de maig a les 12:30 hores, amb la presència de Jaume Ayats, Anna Costal i Iris Gayete, autors del llibre i membres de MUSC.

Jaume Ayats, Anna Costal, Iris Gayete (2010). Cantadors del Pallars. Cants religiosos de tradició oral al Pirineu. Barcelona: Rafael Dalmau Editor.

 

dalt de la pàgina

Informació relacionada

dalt de la pàgina

Contacte

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb els responsables de l'activitat a l'adreça info@musc.cat o bé mitjançant el següent formulari.

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Línies de recerca · Membres · Activitats ·