MUSC · La música en les societats contemporànies

  • català
  • español
  • english

Activitats

MUSC allotja l'edició en línia dels Col·loquis del Flabiol

La Festa del Flabiol és única en el seu gènere a Catalunya i representa la recuperació d'un dels instruments emblemàtics i populars catalans, amb tallers de construcció de flabiols, balls i concerts. La Festa del Flabiol té dues vessants importants: la musical i la formativa, i és per això que combina els apreciats i populars concerts als carrers amb tallers i xerrades sobre aquest i d’altres instruments similars.

En ocasió de la 28a Festa del Flabiol, que se celebra els propers dissabte 27 i diumenge 28 d'octubre del 2012 a Arbúcies, presentaran la versió en línia dels Col·loquis del Flabiol l'alcalde d'Arbúcies, Il·lustríssim Senyor Pere Garriga, Rafel Mitjans, membre de l'Associació Cultural Els Garrofers i el coordinador de MUSC, Francesc Cortès. Els Col·loquis del Flabiol els podreu llegir en aquesta mateixa pàgina web (www.musc.cat), a l'apartat de Publicacions.

Més informació sobre l Festa del Flabiol a http://flabiol.trad.org/festa

 

dalt de la pàgina

Informació relacionada

 

Membres del grup relacionats
dalt de la pàgina

Contacte

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb els responsables de l'activitat a l'adreça info@musc.cat o bé mitjançant el següent formulari.

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Línies de recerca · Membres · Activitats ·