MUSC · La música en les societats contemporànies

  • català
  • español
  • english

Activitats

19/09/10

Programa Nydia - Canal 33

9:35

pàgina web Enllaç

adreça electrònica Formulari de contacte

Jaume Ayats i Joaquim Rabaseda, membres de MUSC, estrenen la primera part del documental "Sons de la mediterrània"

Jaume Ayats i Joaquim Rabaseda, membres de MUSC, presenten el documental "Sons de la Mediterrània" al programa Nydia. Durant els dos darrers anys, els dos musicòlegs han viatjat per diferents ciutats de la Mediterrània a la recerca de cants amagats i expressions vocals que sovint passen desapercebudes dins del brogit de la vida quotidiana.

Produït per Linguamón-Casa de les llengües i amb la col·laboració del Museu de la Mediterrània i Televisió de Catalunya, ara presenten part dels resultats de la recerca en un documental realitzat per Genlock-vídeo i elaborat a partir d'enregistraments d'alta definició, actuals i inèdits.

Podreu veure la primera part del documental el diumenge dia 19 de setembre i la segona el diumenge 26 de setembre, amdós a les 9:45 pel Canal 33. Si ho preferiu, el podreu trobar per Internet a la web del programa "Nydia"(http://www.tv3.cat/nydia/).

 

dalt de la pàgina

Informació relacionada

 

Membres del grup relacionats
dalt de la pàgina

Contacte

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb els responsables de l'activitat a l'adreça info@musc.cat o bé mitjançant el següent formulari.

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Línies de recerca · Membres · Activitats ·