MUSC · La música en les societats contemporànies

  • català
  • español
  • english

Històric d'activitats

24/11/12

, Grup d'Estudis Sitgetans, Espai Cultural Pere Stämpfli, carrer d'en Bosc, 9, Sitges

19h

pàgina web Enllaç

adreça electrònica Formulari de contacte

Presentació del llibre de les Jornades de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans a Sitges. Homenatge a Josep Roca Pons

El proper proper dissabte 24 de novembre, a les 19 hores, a la seu del Grup d'Estudis Sitgetanss tindrà lloc el l'acte de presentació del llibre de les Jornades de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans a Sitges. Homenatge a Josep Roca-Pons (2010), que ha publicat l'IEC.

En el llibre hi participa Francesc Cortès, qui, junt a August Bover, han publicat l'article "Garraf, drama líric de Ramon Picó i Campamar i Josep Garcia Robles" que podeu llegir en el nostre web, seguint aquest enllaç: http://www.musc.cat/ca/publicacions/articles.html

L'acte de presentació serà introduït per Vinyet Panyella i hi prendran part August Bover, president de la Societat Catalana de Llengua i Literatura, Philip Rasico, professor, Vanderbilt University (EUA), i Isidor Marí, president de la Secció Filològica de l'IEC.

 

dalt de la pàgina

Informació relacionada

 

Membres del grup relacionats
dalt de la pàgina

Contacte

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb els responsables de l'activitat a l'adreça info@musc.cat o bé mitjançant el següent formulari.

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Línies de recerca · Membres · Activitats ·