MUSC · La música en les societats contemporànies

  • català
  • español
  • english

Històric d'activitats

17/03/11

Museu d'Art de Cerdanyola (C/ de Sant Martí, 88, Cerdanyola del Vallès)

19:30h

Gratuït

adreça electrònica Formulari de contacte

Francesc Cortès a la Cloenda de les II Jornades Smith

El proper dijous 17 de març a les 19.30 h tindrà lloc la cloenda de les II Jornades Smith al MAC dedicada a la tasca de gravador de l'artista i a la figura del músic Enric Granados, amb les intervencions dels especialistes Carmina Borbonet i Francesc Cortés.

Coincidint amb l'exposició de dibuixos i aquarel·les d'Ismael Smith, s'han programat unes jornades amb conferències i activitats al voltant de la seva figura, tot continuant la tasca iniciada a les I Jornades organitzades per Josep Palau i Fabre. Les jornades han estat organitzades amb la col·laboració de l'Associació d'Amics de la UAB.

La tercera de les sessions estarà dedicada a la tasca de gravador d'Ismael Smith, la darrera de les disciplines artístiques que va conrear de manera professional. L'especialista Carmina Borbonet explicarà com l'artista va aprendre aquesta tècnica d'Alexandre de Riquer i va excel·lir en una producció d'aiguaforts que enllacen amb la tradició de Goya i manifesten una clara influència del modernisme centreuropeu i de l'art déco americà. El musicòleg i professor del Departament d'Art de la UAB Francesc Cortés centrarà la seva intervenció en el músic lleidatà Enric Granados, amic íntim d'Smith i inspirador i figura capdal que va exercir una gran influència a tota una generació.

La cloenda comptarà amb la presència del Sr. Antonio Franco president de l'Associació d'Amics de la UAB i de la tinenta d'alcalde de Cultura Consol Pla.

 

dalt de la pàgina

Informació relacionada

 

Membres del grup relacionats
dalt de la pàgina

Contacte

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb els responsables de l'activitat a l'adreça info@musc.cat o bé mitjançant el següent formulari.

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Línies de recerca · Membres · Activitats ·