MUSC · La música en les societats contemporànies

  • català
  • español
  • english

Activitats

23/04/11

Gremi de Llibreters de Catalunya (Carrer Canuda, Barcelona)

12h a 13h

Gratuït

pàgina web Enllaç

adreça electrònica Formulari de contacte

Francesc Cortès signarà el seu últim llibre "Història de la Música a Catalunya"

Francesc Cortès, coordinador de MUSC, signarà el seu últim llibre Història de la Música a Catalunya la diada de Sant Jordi. L'acte tindrà lloc al Gremi de Llibreters el proper dia 23 d'abril de 12 a 13 hores.

Història de la Música a Catalunya és una síntesi sobre la història de la música a Catalunya des de l’alta edat mitjana fins a l’actualitat. L’obra combina el rigor i la serietat característics del seu autor amb la voluntat d’arribar a un ampli sector de la societat. Es tracta d’un assaig que no té parangó en el mercat editorial i que, per tant, pretén cobrir un buit en aquesta temàtica. Història de la música a Catalunya analitza tant l’obra dels creadors catalans com la història de les principals institucions musicals del país, i fa referència a tots els tipus de música que Catalunya ha produït al llarg dels segles

Fitxa tècnica:

Títol: Història de la Música a Catalunya

Autor: Francesc Cortès i Mir

Any: 2011

Format: 15,5 x 23,5 cm.

248 pàgines.

ISBN: 978-84-15267-00-3

Preu: 16€

 

dalt de la pàgina

Informació relacionada

 

Membres del grup relacionats
dalt de la pàgina

Contacte

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb els responsables de l'activitat a l'adreça info@musc.cat o bé mitjançant el següent formulari.

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Línies de recerca · Membres · Activitats ·