MUSC · La música en les societats contemporànies

  • català
  • español
  • english

Activitats

15/11/13

Opéra de Paris – Studio Bastille

adreça electrònica Formulari de contacte

 

 

Francesc Cortès participa al Col·loqui internacional "Francis Poulenc : Analyse et diffusion"

Amb la ponència «La réception des œuvres lyriques de Poulenc en Espagne», Francesc Cortès participarà al Col·loqui internacional "Francis Poulenc : Analyse et diffusion", que tindrà lloc a l'Opéra de Paria els dies 15 i 16 de novembre.

Organitzat amb el suport dels Amics de Francis Poulenc en el cinquantè aniversari de la mort de Francis Poulenc (1899-1963) , l'esdeveniment ha estat dissenyat en dues etapes , primer a CNSMDP ( 23 i 24 de gener del 2013) , i a continuació, a l'Òpera Paris (15 i 16 de novembre de 2013). El seu objectiu és abordar l'obra de Poulenc de maneres complementàries: "Estil i escriptura" a la primera part , "Programació i recepció" per a la segona.  

En aquesta última secció s'exploraran diverses formes de difusió de la música del compositor. Seran abordats els casos específics (un gran teatre, un intèrpret , un treball , per exemple) o més sintèticament (un país, període , etc . ): canals de transmissió , xarxes socials ( amics o professionals ) les institucions, les condicions d'execució o de obres de representació, marcs estètics rebut i qualsevol mitjà per adonar-se com s'ha transmès i vist, fins avui, la música de Poulenc a França i l'estranger.

A les dades adjuntes hi trobareu el programa detallat del Col·loqui.

 

Documents

 

dalt de la pàgina

Informació relacionada

 

Membres del grup relacionats
dalt de la pàgina

Contacte

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb els responsables de l'activitat a l'adreça info@musc.cat o bé mitjançant el següent formulari.

 

 

MUSC · Univeristat Autonòma de Barcelona · Campus de la UAB · Edifici B · Departament d’Art i de Musicologia · 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Línies de recerca · Membres · Activitats ·